-22%

A-HA Whey Isolate 1000gr

100% WHEY ISOLATE

*80 Сервирања

*Без додаден шеќер

*Феноменален вкус

*Висок квалитет,

*21G протеин во доза,

*Намалена количина на шеќер и масти

 Достапни вкусови

● ЧОКОЛАДА

● ВАНИЛА

● ЈАГОДА

***СО Л-ТАУРИН

1.390 ден 1.790 ден