A.B.E. All Black Everything

Предупредување… премногу моќен да не се прекорачува 1 доза !!! 

  • 4г Цитрулин
  • 3.25мг креатин
  • 2г бета аланин
  • 100мг теакрин
  • Б3/Б12 витамини

 Тестирано за спортисти

Тежина: 315г.

Во едно пакување добивате 30 дози

Природен вкус и бои 

АБЕ е уникатна мешавина од здрави, одбрани активни состојки кои допринесуваат за зголемување на физичкиот перформанс, намалување на заморот, го подобрува фокусот или севкупно го максимизира потенцијалот на Вашето тело.

1.590 ден

 

Клучни придобивки

–        Креатинот го зголемува физичкиот перформанс за време на високо интензивни вежби

–        Ниацинот придонесува за намалување на замор

–        Витамин Б12 придонесува за формација на црвените крвни клетки

–        Додатни витамини Б3 и Б12

–        Тестирано за спортисти и Халал сертифициран продукт

 

ТЕСТИРАНО НА СПОРТИСТИ – ГМП

Секоја состојка во пакувањето поминува низ ригорозни безбедносни проверки и тестирања за забранети супстанци и се произведуваат под мониториран надзор. Потоа финалните производи се произведени и спакувани по ISO 22000, BRC, GMP & Halal акредитирани лаборатории за да го обезбедиме највисокото ниво на сигурност дека нашите производи се сигурни и спортистите може да ги користат.

Предупредувања: Консултирајте се со квалифициран професионалец за здравство пред да го користите овој продукт доколку сте под 18 години, бремена или доите или доколу имате некакви здравствени проблеми. Содржи кофеин (200мг во доза). Овој продукт не реба да се користи со кофеин и стимуалнси од други извори. Да не се користи како замена за разновидна исхрана и здрав начин на живот. Да се чува на ладно и суво место, подалеку од дофат на децаа.

Рок на употреба: за рокот на употреба видете на дното од кантата.