A.B.E. All Black Everything – Applied Nutrition

A.B.E. All Black Everything – Applied Nutrition е уникатна мешавина од здрави, пребарувани активни состојки за помагање и зголемување на физичкиот перформанс, намален замор и придонесува за зголемен фокус за време на целиот тренинг, и го максимизира потенцијалот на вашето тело.
Како ида е, зборењето е ефтино и доказот е во продуктот,  после долги пребарувања, формулирање и прецизно лабараториско тестирање ние сме сигурни дека продуктот ќе збори за себе.

–        Креатинот го зголемува физичкиот перформанс за време на високо интензивни вежби

–        Ниацинот придонесува за намалување на замор

–        Витамин Б12 придонесува за формација на црвените крвни клетки

–        Додатни витамини Б3 и Б12

–        Тестирано за спортисти и Халал сертифициран продукт

ТЕСТИРАНО НА СПОРТИСТИ – ГМП

Секоја состојка во пакувањето поминува низ ригорозни безбедносни проверки и тестирања за забранети супстанци и се произведуваат под мониториран надзор. Потоа финалните производи се произведени и спакувани по ISO 22000, BRC, GMP & Halal акредитирани лаборатории за да го обезбедиме највисокото ниво на сигурност дека нашите производи се сигурни и спортистите може да ги користат.

Препорачан дневен внес: Измешајте 1 порција 10.5г со 250мл вода и испијте ја 15 минути пред тренинг.

 

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.490 ден

Само 2 има на залиха!