-10%

Ai-BURN® 120 caps – Yamamoto

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN®

Диететски додаток кој помага на диети со контролирана калорија за губење на тежината.

Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® е додаток во исхраната кој помага на диети со контролирана калорија за губење на тежината.

Благодарение на своите растителни екстракти производот промовира стабилна телесна тежина (зелен чај) и метаболичка стимулација, особено на липиди (Горчлив портокал).

Покрај тоа, екстрактот од какао го поддржува метаболизмот и игра тонична функција.


120 таблети
По доза (2 таблети)
Дози во паковањето: 60

Залиха:

Само 3 има на залиха!

890 ден 990 ден

Само 3 има на залиха!