Ai-Burn – 20 caps – Yamamoto

Ви треба квалитетен и ефективен согорувач на масти ?
🔥Yamamoto Ai Burn е вистински избор ‼️
👉Одличен природен состав
👉Квалитет каков што нема ниту еден друг согорувач
👉Блистер амбалажа 20 капсули 
💯Супер цена 350ден


Caffeine 200 mg
Bitter orange 6% synephrine 200 mg 12 mg
Cocoa 6% theobromine 250 mg 15 mg
Green tea 250 mg
L-tyrosine 360 mg

Залиха:

Само 2 има на залиха!

350 ден

Само 2 има на залиха!