Ai-LIPOROL® – 20 caps – Yamamoto

Заедно со работата со насочена диета, тренинг за тежина и кардиоваскуларна активност, кога се обидувате да изгубите колку што е можно повеќе масно ткиво за плажа, за психофизичка благосостојба или за натпревар за бодибилдинг, широко распространета употреба на термогени додатоци е добро позната.

Светот на додатоци, исто така, не помага во оваа област со ширење на многу, производи со сомнителна, и барем докажана, вистинска ефективност. Многу пати тие често се “натоварени” со “стимулирачка” моќ на централниот нервен систем, давајќи им повеќе “пламен” на главата отколку … во вистинската термогенеза.

Ai-LIPOROL® – 20 caps – Yamamoto е топач на масти со докажана ефикасност, една лента содржи 20 таблети.

Залиха:

Само 3 има на залиха!

390 ден

Само 3 има на залиха!