Amino 50 Liquid 1000ml

Scitec Amino Liquid 50, 1000 ml

Аминокиселини Amino Liquid

Течен концентрат на аминокиселини

  • 300.000 mg аминокиселини
  • 0 g масти и само 1.5g јаглехидрати
  • Најефикасен начин на хранење на мускулите
  • 66 Оброци!

Аминокиселините се едни од најупотребуваните хранливи материи кои човечкото тело ги употребува. Нашата формула е составена од комплетен аминокиселински спектар од есенцијални и неесенцијални аминокиселини кои се потребни за функционирање на организамот, хранење на мускулите и максимални резултати при тренирање.

Залиха:

Нема на залиха!

2.290 ден

Нема на залиха!

 

Употреба:

Dnevno 1-3 obroke (1-3 x 15 ml) pred, med in po treningu, oziroma kadarkoli tekom dneva, ko je potreben vnos aminokislin.

Препорачана дневна доза е 1 до 3 оброци (1-3 15ml) пред, за време и после тренинг. Исто така може да се искористат и за да се задоволи дневната аминокиселинска потреба во денови кога не се тренинра.

Состав:

Нутритивна табела: 15 ml
Енергетска вредност  39 kcal
Протеини 7,5 g
Јаглехидрати 1,5 g
Витамин Б6 3,6 mg
Л-Валин (BCAA) 157 mg
Л-Изолеуцин (BCAA) 105 mg
Л-Леуцин (BCAA) 216 mg
Л-Лизин 256 mg
Л-Метионин 39 mg
Л-Треонин 119 mg
Л-Фениланин 138 mg
Л-Аргинин 531 mg
Л-Хистидин 39 mg
Л-Тирозин 19,5 mg
Л-Пролин 872 mg
L-Alanine 570 mg
Аспартамска Киселина 393 mg
Л-Серин 203 mg
Глутаминска Киселина 728 mg
Л-Глицин 2100 mg
Хидрокси Л-Лизин 66 mg
Хидрокси Л-Пролин 747 mg

Пакување:

1000 мл