-21%

Amino Fuel 390g – Applied Nutrition

АМИНО ФУЕЛ – Следна генерација АМИНО КИСЕЛИНИ 

  • 0 гр. Масти
  • 0 гр. Шеќери 
  • 0 гр. Јаглехидрати 
  • 3 Кцал

Во порција 13 гр.

  • 11 гр. АМИНО
  • 6 гр. БЦАА
  • 2.5 гр. ГЛУТАМИН
  • 45 мг. АСТРАГИН 
  • Халал сертифициран производ

Тестирано за спортисти

Вкус Фрут Бурст

Порции 30

Нето тежина 390 гр.

Залиха:

Нема на залиха!

1.250 ден 1.590 ден

Нема на залиха!