-17%

AminoDEX® 120 tablets – Yamamoto

AMINO DEX е направен со есенцијални амино киселини од потеклото Kyowa Quality®. Исто така содржи дипептид Л-Аланил-Л-Глутамин (Sustamine®). Интеграцијата на есенцијални амино киселини може да биде корисна во случај на намален внес на храна или зголемена потреба. Eсенцијалните амино киселини придонесуваат за задоволување на барањата за протеини и, исто така, амино киселините со разгранет ланец (Л-леуцин, Л-изолеуцин, Л-валин) се дел од спортската исхрана.

Употреба: Земете 5 таблети еднаш дневно, пред или после тренинг.

Залиха:

Само 1 има на залиха!

1.650 ден 1.990 ден

Само 1 има на залиха!