,

ANABOLIC CREA 10 Kevin Levrone 234g

Анаболик Креа 10

10 форми на креатин

Градење на мускули & сила

5000 мг. Креатин матрикс

Беатин Анхидрус

Фенугрек (екстракт од семето)

Нето: 234 грама

КРЕАТИНСКИ БЛЕНД:

магензиум креатин хелат

три-креатин малат

креатин ХЦЛ

креатин монохидрат

креатин цитрат

креатин пируват

креатин етил естер хидрохлорид

креатин алфа-кетоглутарат

креатин етил естер малат

креатин глуконат

1.390 ден

Порција: 1 дозерка (7.8 грама)

Порции во паковање: 30

 • Количина во                                                    7.8 грама
 • – Хром (пиколинат)          120 мцг (300%)
 • – Креатински бленд          5000 мг.

Магнезиум Креатин Хелат, ТриКреатин Малат, Креатин ХЦЛ, Цреатин Монохидрат, Креатин Цитрат, Креатин Пируват, Креатин Етил Естер Хидрохлорид, Креатин Алфа-Кетоглутарат, Креатин Етил Естер Малат, Креатин Глуконат

 • Бленд за подршка
 • – Таурин                                1500 мг.
 • – Бетаин Анхидрус            100 мг.
 • – Цитрулин Малат            100 мг.
 • – Л Аргинин                         100 мг.
 • – Л орнитин                         100 мг.
 • – Фенугрек                           95 мг.
 • – Црн Пипер                         5 мг.
 • Нето тежина 234 гр.

Дневен препорачан внес: дневно измешајте една дозерка (7.8 грама) во 250 до 300 мл. ладна вода и конзумирајте ја оваа количина еднаш дневно: наутро, помеѓу оброците, пред тренинг или веднаш по тренингот. Анаболик Креа 10 може да се меша со вашиот омилен пијалок пред тренинг, за време на тренинг или пијалокот за опоравок. Анаболик Креа 10 може истотака да се меша со протеинскиот пијалок. Не е потребна фаза за полнење или циклус за полнење.

Да не се прекорачува препорачливата доза.