ANABOLIC CUTS

Комплетна формула за намалување килограми

Стимуланс и метаболичен комплекс

Формула за балансирање на водата

Во порција

 • 1103 мг Природен комплекс на диуретици
 • 1067мг Адаптоген комплекс
 • 914мг Комплекс од црн и зелен чај
 • 610мг дигестивен комплекс
 • 200мг Кофеин

 

 

2.190 ден

Нутритивни вредности

Порција 1 кесичка

Порции во пакувањето 30

Количина во                                                                                              1 кесичка

Екстракт од семе од орев                                                                         150мг

 • Кофеин анхиндрус                                                                       91,6мг
 • Екстракт од гуарана (22% кофеин)                                        77мг (16,9мг)
 • Екстракт од грејпфрут                                                                75мг
 • Екстракт од панакс женшен                                                    75мг
 • Екстракт од сиберски женшен                                               24мг

 

Дигестивен комплекс                                                                             610мг

 • Пектин од јаболко                                                                        225мг
 • Екстракт од псилиум                                                                  100мг
 • Екстрат од лист од маслинки                                                  80мг
 • Екстракт од зелено кафе(50% АЦГ)                                        60мг (30мг)
 • Екстракт од цимет                                                                       50мг
 • Екстраткт од пипер нигрум (95% пипер)                            10мг (9,5мг)
 • Екстракт од лист од славија                                                     5мг
 • Екстракт од овошен кајен пипер (1% капсацин)              5мг (0,05мг)

 

Комплекс од зелен и црн чај                                                                913,8мг

 • Екстракт од зелен чај комплекс                                              838,8мг
 •  Екстракт од лист на зелен чај (45%ЕГЦГ)                            310мг (139,5мг)
 •  Екстракт од лист на зелен чај (90% полифеноли)           300мг (270мг)
 •  Екстракт од лист на зелен чај (40% кофеин)                     228.8мг (91,5мг)
 • Екстракт од црн чај (20% теафлавини)                                 75мг (15мг)

 

Комплекс од природни диуретици                                                  1103мг

 • Екстракт од корен на данделион                                           300мг
 • Екстракт од корен на ѓумбир (5% џинџероли)                 220мг (11мг)
 • Екстракт од корен на Уве Урси                                               200мг
 • Екстракт од корен на коприва                                                100мг
 • Екстракт од лист на Јерба Мате                                              182,9мг
 • Екстракт од корен на бурдок                                                   25мг
 • Екстракт од семе на целер                                                       25мг
 • Смерка – боровинки                                                                   25мг
 • Кверцетин                                                                                       25мг

 

Адаптоген комплекс                                                                              1068мг

 • Л-Тирозин                                                                                       245мг
 • Екстракт од лист на готу кола                                                225мг
 • Холин битартрат                                                                         225мг
 • Од кој холин                                                                                  92,3мг
 • Екстракт од Витаниа сомнифер (2,5% витанолиди)     223мг (5,6мг)
 • Риба фосфатидилсерин                                                           100мг
 • Бакопа мониери екстракт                                                       50мг    

 

 

Нето тежина 178,8г

30 кесички