Attack 2.0 320 g

Attack 2.0, 320 g

Ако вашите мускули не се подготвени  за да се зголемат ,нападнете ги со Аттак! Ултра развиениот производ ке овозможи да се зголеми обемот на клетките! Веднаш ќе го осетите  зголемување на силата и енергијата

1.400 ден

 

Есктремна енергија и зголемување на волумен на мускулни станици

  • Максимална експлозивност, сила и енергија !
  • Формула од најдобрите креатини !
  • Решение за сите кои не чувствуваат промени од регуларен креатин !
  • Стимулира создавање на азотен оксид !
  • 4-хидрокси-изолеуцин– подршка на инсулин!
  • Формула без шеќери и калории !

Упатство за употреба: Се меша 1 доза (10 g) во 500 ml вода. Земете 30 минути пред тренинг и после тренинг.