-8%
,

AXIS JOINT COMPLEX 120 TABS

Додаток во исхраната. Продукт кој ја надополнува вашата исхрана со витамини, глукозамин и хондроитин, препорачлив за физички активни луѓе. Витаминoт Ц придонесува за нормална формација на колагенот и за нормално функционирање на коските и рскавиците.
1440мг Глукозамин ХЦЛ
104мг Хондроитин сулфат
1000мг МСМ
120 таблети

1.190 ден 1.290 ден

AXIS joint complex

Порции во пакувањето: 30

Глукозамин хидрохлорид                                             360мг 1440мг
(од кој глукозамин)                                                        (298,5мг) (1194мг)
Хондроитин сулфат                                                        26мг 104мг
Метилсулфонилметан МСМ                                        250мг 1000мг
Витамин Ц                                                                         25мг 31* 100мг  125*
Витамин Д                                                                         1,25нг 25* 5нг 100*
Витамин Е 17мг 142* 68мг 567*
Манган  03,мг 15* 1,2мг 60*
Цинк      2,5мг 25* 10мг 100*
Селен       25нг 45* 100нг 182*
Бром  12,5мг 50мг
Екстракт од куркума                                                       13,75мг 55мг
(20% куркума)                                                                                (2,75мг) (11мг)
Екстракт од ѓумбир                                                                                    50мг 200мг
(5% ѓумбир)                                                                                                 (2,5мг) (10мг)
Екстракт од смола                                                                                      25мг 100мг
Хијалуронска киселина                                                                           0,25мг 1мг
Кверцетин   18,75мг 75мг