,

BCAA – 30 servings – Musclepharm

MusclePharm® BCAA нуди уникатен сооднос на патент со сооднос на 3 Леуцин, 1 Изолеуцин, 2 Валин -кој е специјално подесен за да ги достави идеалните количини на овие три аминокиселини во сите фази на развивање и одржување на мускулите.

Преку оваа формулација, амино киселините се ослободуваат и пред и по тренингот. 

MusclePharm® BCAA го минимизира оштетувањето на мускулите, истовремено поддржувајќи зголемена телесна тежина.

Залиха:

Нема на залиха!

1.350 ден

Нема на залиха!