,

BCAA 4:1:1 410g – Kevin Levrone

ЛевроБЦАА содржи три од најважните амино киселини за спортисти: леуцин, исолеуцин и валин, со размер 4:1:1.

Левро BCAA 4: 1: 1 – Во едно пакување добивате  60  дози !!!

Со ЛЕВРО БЦАА 4:1:1 добивате:

–          Брзо опоравување и обновување на мускулите !!!

–          Квалитетно зголемување на мускулната маса !!!

Во исто време градите чиста,квалитетна мускулна маса и ја намалувате на болката. 

1.390 ден

Kevin Levrone Levro BCAA 4: 1: 1 содржи три од најважните аминокиселини за спортистите: Леуцин, Изолеуцин и Валин со сооднос 4: 1: 1.

Акцент на овој “Kevin Levrone Levro BCAA 4: 1: 1” е можноста за високи концентрации на оваа амино киселина во крвта, што е предуслов за подобро закрепнување на преоптоварените мускули!

Научните податоци покажуваат дека аминокиселините во разгранета форма содржани во Kevin Levrone Levro BCAA 4: 1: 1 го олеснуваат брзото опоравување на мускулите после тренинг и помагаат за градење и заштита на мускулните ткива од распад, предизвикан од тешки тренинзи и исцрпеност. Покрај тоа, треба да се напомене дека високата концентрација на БЦАА има позитивен ефект врз функционирањето на нервниот систем и го намалува заморот преку зголемување на аминокиселината триптофан во организмот.

Па што друго можете да очекувате од Кевин Леврон Левро BCAA 4: 1: 1?

Условно кажано, двојно повеќе во споредба со други слични производи, како и најчистите суровини за оптимално и моментална регенерација на мускулните ткива.

Кевин Леврон Лево BCAA 4: 1: 1- Избор на Кевин Леврон! ВЕРУВАЈТЕ И НА ЛЕГЕНДАТА !!!

Во                        6.8 гр.          или          13.6 гр. добивате:

Л Лауцин          4000 мг.                        8000 мг.

Л Исолеуцин   1000 мг.                        2000 мг.

Л Валин             1000 мг.                        2000 мг.

Акцентот на леуцин во ЛевроБЦАА дозволува повисока концентрација на оваа амино киселина во крвта, која се пренесува на посилна инхибиција на протеински распаѓање и подобра подршка за анти-катаболичкиот процес. Научните истражувања покажаа дека амино киселините со разгранети ланци што ги има во ЛевроБЦАА помагаат во брз мускулен опоравок после тренинг, и помагаат во градење и заштита на мускулите од намалување за време на намалување на тежината.

Исто така, треба да се напомене дека високата концентрација на леуцин има позитивен ефект врз нервниот систем и го намалува заморот со зголемување на размерот од БЦАА до триптофан. Што уште може да се очекува од ЛевроБЦАА? Релативно кажано, два пати повеќе леуцин споредено со другите формули, исто така и најчистиот сиров материјал и подршка во анаболични процеси. ЛевроБЦАА- изборот на Кевин Леврон!

Верувајте и на легендата!!!

Размер 4:1:1

Леуцин,Исолеуцин,Валин

Начин на употреба:Испијте една порција (2 таблети) три пати на ден, наутро, 30 минути пред тренинг и после тренинг. Испијте голема количина на вода.

Предупредување:Не го користете доколку сте алергични на било кое од соединенијата. Не ја порекорачувајте препорачаната дневна доза. Додадоците во исхраната не треба да бидат замена за разновидна исхрана. Не го користете доколку сте трудни или доите. Држете го надвор од дофат на деца. Чувајте го на ладно и суво место. Не го изложувајте на директна сончева светлина.