-30%
,

BCAA 811 – GALVANIZE

BCAA 811 – GALVANIZE е аминокиселински напиток со вкус на овошен пунч во прав со засладувачи.
BCAA 811 – GALVANIZE обезбедува три есенцијални аминокиселини (леуцин, изолеуцин и валин во зголемен сооднос од 8: 1: 1 за да го поддржите вашето тело со повисоко ниво на леуцин).
Овие аминокиселини се од групата на есенцијални аминокиселини (приближно околу 35% од вкупните есенцијални аминокиселини), така се наречени бидејќи телото не може да ги синтетизира. Единствениот извор на преку кој може да се внесат е храната или додатоците во исхрана.

BCAA 811 – GALVANIZE е дизајниран за амбициозни спортисти и активни лица.

Дополнително оваа формула:
1. има одличен вкус и
2. може брзо да се дигестира

Залиха:

Нема на залиха!

1.390 ден 1.990 ден

Нема на залиха!