,

BCAA Amino Hydrate 450 gr. – Applied Nutrition

БЦАА Амино хидрат е пијалок за време или после тренинг без шеќери кој треба да го користат сите спортисти за време на секој тренинг.

БЦАА Амино хидрат е формулиран да придонесе максимална количина високо тестирани БЦАА кои ќе го максимизираат вашиот интензитет на тренинг и  време траење додека го надополнувате вашето тело со одлична мешавина од ре-хидратирачки електролити и соли со додаден цитрулин за време на вашиот тренинг .

Да го дополнувате резерварот за време на тренинг е клучот на успехот.

Главни бенефити

  • Тестирано за спортисти од Информд-Спорт
  • Надополнува електролити
  • Надополнето со цитрулин (памп за време на тренинг)
  • Лесно за мешање и ви овозможува да внесете повеќе вода
  • Халал сертифициран производ

Залиха:

Нема на залиха!

1.490 ден

Нема на залиха!