,

BCAA ENGINE 4:1:1 400 gr. -Swedish

BCAA 4: 1: 1 – 100% чисто фармацевтска структура !!!
БЦАА 4:1:1 – Супер амино микс !!!
“SWEDISH SUPPLEMENT – KING OF SUPPLEMENTS”!!!
Вкус:  јагода
Нето: 400 гр.
Состав:  хранлива вредност во                                     13 гр.
Енергија                                                                           46 кцал/183 Кј
Протеин (слободни амино киселини)                         11 гр.
Јаглени хидрати                                                              <1 гр.
Масти                                                                                  0 гр.
Состав:  хранлива вредност во                                     100 гр.
Енергија                                                                           356 кцал/1488 Кј
Протеин (слободни амино киселини)                         84 гр.
Јаглени хидрати                                                              5 гр.
Масти                                                                                  0 гр.
БЦАА 4:1:1                                         6000 мг.
Л Глутамин                                         2000 мг.
Лизин                                                   1000 мг.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.490 ден

Само 2 има на залиха!