-13%
,

BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition

Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок !

  • Најдобра растворливост и брзина на апсорбција
  • Леуцин, Изолеуцин и Валин, во 2-1-1 сооднос
  • Највисок квалитет, на суровински материјал

BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition е диететски додаток со аминокиселини со највисок квалитет со разгранет синџир. Овој инстантен производ е произведен со употреба на специјална технологија за производство и се одликува со многу добра растворливост и одличен вкус.

BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition содржи L-леуцин, L-валин и L-изолеуцин во однос 2:1:1 што е оптимален за телото. 

BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition доаѓа во вкусна растворлива форма која веднаш го дополнува нивото на клучните аминокиселини со разгранети ланец.

Залиха:

Нема на залиха!

770 ден 890 ден

Нема на залиха!