-25%
,

BCAA POWDER 811 300 gr – Yamamoto

Yamamoto BCAA POWDER 8:1:1 е додаток во исхраната кој обезбедува 5 g аминокиселини со разгранет ланец во сооднос 8:1:1 (леуцин: изолеуцин: валин) на дневна доза. Аминокиселините со разгранет ланец се особено погодни за дополнување на исхраната кај спортистите.

Производот, исто така, обезбедува витамин Б1 кој го поддржува нормалниот енергетски метаболизам и витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста и одржување на нирмалниот метаболизам на протеини и гликоген

вкус: ПОРТОКАЛ-ЛИМОН
60 дози
300
g нето тежина

Произведено во Италија

Залиха:

Нема на залиха!

1.090 ден 1.450 ден

Нема на залиха!