,

BCAA XS Ronnie Coleman

BCAA во прав со сооднос 2:1:1

“MADE IN THE USA” – ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД

30 дози

4.4 Грама БЦАА

Доза: дозерка (6.1 гр.)

Дози во едно пакување: 30

Залиха:

Нема на залиха!

1.190 ден

Нема на залиха!