-26%

BETA ALANINE 700 – 60 cap – Trec Nutrition

Beta-Alanine 700.

Додаток во исхраната.

Beta-Alanine 700 содржи висококвалитетен бета-аланин.

Beta-Alanine 700 се препорачува за сите спортски дисциплини, аеробни и анаеробни.

Чист бета-аланин

60 капсули x 825 mg / нето тежина 49,5 g

Залиха:

Само 4 има на залиха!

290 ден 390 ден

Само 4 има на залиха!