BLOOD & GUTS – NEW ERA OF PRE WORKOUT – DY Nutrition

BLOOD & GUTS – NEW ERA OF PRE WORKOUT – DY Nutrition e Експлозивна комбинација од состојки дизајнирана да ги максимизира перформансите за тренинг и да го оптимизира менталното сознавање.

Добивате моќна комбинација во една доза за врвни перформанси – вклучувајќи цитрулин малат, аргинин AKG и бета-аланин за огромно мускулно пумпање, неспоредлива издржливост и тотално зголемување на силата.

Содржи низа на стимуланси за подобрување на менталното сознавање, обезбедувајќи ментална подготвка и физичка подготвка за СУПЕР КВАЛИТЕТЕН ТРЕНИНГ.

“Отсекогаш сум ја препознал огромната важност на интензитетот и сериозноста во салата. Оваа нова BLOOD & GUTS – NEW ERA OF PRE WORKOUT – DY Nutrition формула ги спојува сите состојки потребни за да се “влезе во зоната” и го освојува Вашето тело, ментално и физички, за исцрпувачки вежби. Секоја состојка е внимателно избрана за да се осигура дека не постојат “состојки со лажни перформанси”, а во производот се вклучени само најсилните состојки во правилните дози.

Залиха:

Има на залиха

1.690 ден

Има на залиха