Booster Peanut Butter 350gr – Trec Nutrition

BOOSTER PEANUT BUTTER е крем произведен од кикири без додаден шекер, сол или палмино масло. Содржи само природен шекер од самиот состав. Содржи висок процент на протеини

BOOSTER PEANUT BUTTER има мазна, кремаста конзистентност и одличен вкус, благодарение на внимателниот процес на печење и многу часови мелење.

BOOSTER PEANUT BUTTER e 100% придоден производ и можи да формира слоеви, доколку се појави маслен слој на врвот само измешајте и производот е подготвен за употреба.

Деликатесен протеински намаз

  •  Есенцијална протеинска и енергетска доза
  •  Одлична закуска EXCELLENT SNACK
  • 30,8гр протеини во 100гр
Залиха:

Нема на залиха!

220 ден

Нема на залиха!