Booster Protein Bar 100 gr

БУСТЕР БАР

Нето тежина 100 гр

21 гр протеин – во 1 табла

Вкусови: Шумско овошје; Карамела-чоколадо

120 ден

БООСТЕР е вкусен високоенергетски бар со вкус на ванила и чоколадо произведен на целосна база на веј протеин. Содржи масти добиени од природни состојки кои се користат во процесот на производтво, како на пример кикиритки и пулпа од какао, како и есенцијални масни киселини кои се природен извор на енергија и витамини.