Booster Protein Cream 300gr Coconut – Trec Nutrition

Booster Protein Cream 300gr Coconut е деликатесен крем засладен со малитол. Производот може да формира слоеви.

Доколку забележите маслен слој во путерот само промешајте и производт е готов за конзумирање.

Извор на протеини

Без додаден шеќер

Без глутен

Деликатесен вкус

Залиха:

Нема на залиха!

390 ден

Нема на залиха!