-35%

C4 ORIGINAL 60 дози

Оригинален експлозивен стимуланс

60 дози

Експлозивна енергија, зголемен фокус и огромна потреба за справување со било кој предизвик … тоа е искуството на C4.

Милиони луѓе, почнувајќи од почетници до сите елитни професионалци, знаат дека Ц4 ќе им помогнат да ги претворат своите амбиции во достигнувања.

1.6g CarnoSyn® бета-аланин

1г креатин нитрат (NO3-T®)

150 mg кофеин

1g Arginine AKG

1.890 ден 2.890 ден