-22%

C4 RIPPED 30 serv.

Топете ги мастите, не вашите мускули

C4 Ripped е стимуланс кој ги комбинира експлозивната енергија на C4 со состојки специфични за топење на мастите. Оваа формула помага да тренирате поинтензивно додека ја поддржува способноста на вашето тело да ги согорува мастите.

1.390 ден 1.790 ден

Топете ги мастите, не вашите мускули

“Crash dieting” брзото губење на телесната тежина не функционира. Кога сакате да ги изгубите телесните масти без да изгубите мускулна маса, клучни фактори се здравата исхрана, соодветен тренинг и соодветна суплементација.

C4 Ripped е стимуланс кој ги комбинира експлозивната енергија на C4 со состојки специфични за топење на мастите. Оваа формула помага да тренирате поинтензивно додека ја поддржува способноста на вашето тело да ги согорува мастите.

C4® без креатин

Креатинот е есенцијален кога сакате да ја зголемите муксулната маса. Дава енергија за тренинзите и помага во зголемувањето на масата, но кога сакате да ги изгубите телесните масти, не е секогаш идеален. Ако сте во потрага по стимуланс без креатин, C4 Ripped е формула за вас.

Енергија за вашиот тренинг

C4 Ripped содржи сличен енергетски бленд како класичното C4, со клучни состојки за експлозивна енергија кои ќе ви помогнат при најтешките тренинзи.

Начин на употреба: Помешајте 1 мерица од C4® Ripped со 180мл ладна вода 20-30 минути пред тренинг.