-20%

CA-MG 100 tabs – GALVANIZE

CA-MG 100 tabs – GALVANIZE е додаток во исхраната во таблети кој обезбедува извор на калциум и магнезиум.

Тие учествуваат во едно или повеќе од следниве тврдења: нормална мускулна функција (калциум, магнезиум), нормален енергетски метаблозиам (калциум, магнезиум), протеинска синтеза (магнезиум), намалување на заморот и истоштеноста (магнезиум) и нормална функција на дигестивните ензими (калциум)*.

Комбинацијата на овие минерали придонесува за:

  • Нормална функција на мускулите
  • Нормален метаболизам што дава енергија
  • Синтеза на протеини
  • Намалување на умор и замор

Сервирање: 2 таблети
Вкупно сервирања во пакувањето: 50

Залиха:

Нема на залиха!

550 ден 690 ден

Нема на залиха!