-13%

Caffeine TABS 100 caps – Yamamoto

Yamamoto® Nutrition Кофеинските TABS со витамин Б1 (тиамин хидрохлорид) додаток во исхраната со кофеин.
Тоа придонесува за нормален енергетски метаболизам.

Кафето има стотици фитохемикалии, од кои некои може да ги неутрализираат позитивните ефекти на кофеинот. Како и да е, со чистиот кофеин вашата сакана доза може да се земе без никакви можни пречки.
Нашите кофеински капсули ви овозможуваат да ја земете саканата количина во пригодна, прецизна и висока доза.


100 таблети
Големина на сервирање (1 таблета)
Сервирања: 100

Залиха:

Има на залиха

390 ден 450 ден

Има на залиха