,

Carnitine 3 – ACTIVLAB

Carnitine 3 – ACTIVLAB е комбинација од три активни форми на L-карнитин – најдобар транспортер на масни киселини.

Carnitine 3 – ACTIVLAB содржи L-карнитин, L-карнитин тартрат и ацетил L-карнитин.

Carnitine 3 – ACTIVLAB е особено индициран за долгорочно и интензивно вежбање. Карнитен3 ја подобрува употребата на маснотии како извор на енергија за време на тренингот за тежина и го зголемува нејзиното времетраење.

Комбинацијата на три активни форми на L-карнитин гарантира високи перформанси на производот.

Залиха:

Има на залиха

1.320 ден

Има на залиха