-17%

Citrulline MALATE 90 tablets – Yamamoto

Citrulline MALATE 90 tablets – Yamamoto е додаток во исхраната кој содржи 3 g цитрулин малат во доза, погоден за спортисти кои се подготвуваат за интензивна физичка активност.

90 таблети
30 дози
1
17 g нето тежина

Произведено во Италија

Залиха:

Нема на залиха!

990 ден 1.190 ден

Нема на залиха!