CLA 1200 + Green tea cps. – Amix

Amix™ CLA 1200 е продукт кој во исто време цели кон губење на акумулираните масти и задржување на мускулите.

CLA 1200 не содржи стимуланси, и е дизајниран за безбедно губење на телесните масти.

Бенефитите од овој производ се:

✔ Зголемена енергија

✔ Губење на телесните масти, особено околу абдоменот

✔ Подобрен мускулен тонус

Залиха:

Нема на залиха!

890 ден

Нема на залиха!