,

CLA 3000 by Kevin Levrone

Конјугирана линолеинска киселина

3000мг во порција

Од масло од шафран

90 меки капсули ВЕЛНЕС СЕРИЈА

Дополнувајќи ја исхраната со линолеинска киселина, е препорачано за активни возрасни луѓе. Линолеинската киселина придонесува за одржување на нормално ниво на холестерол во крвта (посакуваниот ефект се добива со минимум 10г линолеинска киселина дневно).

Состојки: масло од шафран (ЦЛА, 80% форма на масна киселина), капсула (желатин), навлажнувач (глицерол), прочистена вода.

Дневен препорачан внес: Земи 1 капсула 3 пати дневно после оброк.

890 ден

Нутритивни информации

Порции во пакувањето 30

Количина во                                                              1 капсулa                3 капсули

Конјугирана линолна киселина   80%             1000мг                   3000мг

Од која ЦЛА                                                                   800мг                    2400мг

90 меки капсули    (126г)