CreaMASS 500 g Yamamoto

CreaMASS е додаток во исхраната, соодветен за возрасни спортисти кои извршуваат интензивни физички активности. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при последователни рафали на краткотрајни, интензивни физички вежби (ефектот се постигнува со дневен внес од 3 g креатин).

Дневна доза: 1 мерица (3,4 g)

Употреба: Додадете 1 мерица (3,4 g) во 200 ml вода и земете еднаш дневно.

Залиха:

Нема на залиха!

990 ден

Нема на залиха!