CREATINE 100% 600 gr – TrecNutrition

CREATINE 100% CREATINE MONOHYDRATE POWDER.

CREATINE 100% содржи креатин монохидрат во прав. Производот е дополнет со витамин Ц и натриум. CREATINE 100% содржи креатин, што ги зголемува физичките перформанси при последователни експлозивни но краткорочни интензивни вежби. Корисен ефект се добива со дневно внесување на 3 g креатин.

CREATINE 100% се препорачува за спортисти кои бараат сила и издржливост.

CREATINE 100% е дизајниран за професионални спортисти.
Препорачаниот дневен дел е 5 g (1 лажичка).

СОСТОЈКИ:
креатин монохидрат (76,4%); натриум цитрат; vit. C (L-аскорбинска киселина).

Залиха:

Има на залиха

950 ден

Има на залиха