-16%

Creatine Monohidrate Swedish Supplements 500g

Креатин монохидрат од “Swedish Supplements” е оригиналниот креатин. Креатин монохидрат кој има речиси илјада научни студии и публикации за поддршка на неговиот ефект.

“Креатинот ги зголемува физичките перформанси  краткотрајни-високо интензивни вежби.” “Посакуваниот ефект се постигнува со дневен внес на 3г.

Производот е совршен за сите спортисти кои сакаат да ја подобрат својата експлозивност и да ја намалат млечната киселина. Фудбалерите, хокеј играчите, атлетите и сите оние спортови каде е потребна сила имаат корист од овој производ.

Дозирање: Измешајте порција (1 чаша околу 5г) во вода или друг пијалок.

Деновите кога тренирате земете порција 30 минути пред или веднаш по вежбањето.

За најдобри резултати, пијте најмалку 2 литри вода дневно.

Содржина во препорачана доза:

– 5г креатин монохидрат

Состојки:

– 100% чист микронизиран креатин монохидрат

 

 

750 ден 890 ден