-25%
,

Creatine Monohydrate 250g – Applied Nutrition

  • Креатин монохидрат го зголемува физичкиот перфроманс во кратки , високо интензивни вежби
  • Лесно се раствара во вода
  • Тестирано за спортисти
  • ХАЛАЛ сертифициран производ

Креатин Монохидрат Микронизиран

Тестирано за спортисти

Тежина: 250г.

Препорачано за вегани

Во едно пакување добивате 50 дози

Додаток во исхраната

 

Залиха:

Само 2 има на залиха!

590 ден 790 ден

Само 2 има на залиха!