-20%

CREATINE MONOHYDRATE 300 gr – Dymatize

Во Dymatize не се прават компромиси за квалитетот па затоа се користи само Creapure® – креатин монохидрат со премиум квалитет.

Креатинот е природно оформувачка супстанца во човековото тело.
Игра витална улога во траспортацијата на на енергија во секоја клетка.
Дневна суплементација од 3 гр креатин во период од минимум 4 недели покажува зголемен тотален креатин во мускулите.

Додаден во вода или пијалок без кофеин, ултра чистиот и без вкус Dymatize® CREATINE MONOHYDRATE е перфектен избор при интензивни тренинзи.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

790 ден 990 ден

Само 2 има на залиха!