,

Creatine Monohydrate – 300 gr – Musclepharm

MusclePharm® креатин монохидрат работи за обновување на нивоата на мускулна енергија кои се намалуваат за време на вежбањето, што резултира со зголемена сила, моќ, мускулна издржливост и мускулна телесна маса.

MusclePharm® Креатинот содржи 5 грама Креатин Монохидрат по порција, што дава максимално влијание врз атлетските перформанси при секоја употреба.

Залиха:

Нема на залиха!

1.190 ден

Нема на залиха!