-44%

Creatine Monohydrate 300gr – Amix

Аmix™ Креатин Монохидрат

Креатин монохидрат е најверојатно најупотребуваниот додаток во исхраната.
Креатин монохидрат е основа за создавање на креатин фосфат, кој е извор на енергија во клетките.
Креатинот ги зголемува физичките перформанси и Ви создава можност за брза и силно интензива физичка активност.

 

Препорачана употреба:

Измешајте 1 мерица со 200 – 300 ml. Вода или сок и испијте ги веднаш. Земете 30-60 минути пред тренинг.
Лицата кои користат креатин монохидрат треба да конзумираат адекватни количини вода за да ја максимиираат хидратацијата.

 

Нитритивни информации во 100 g.

Енергија: 354 kcal / 1504 kJ, протеини 88,5 g., јаглехидрати <0,1 g., масти <0,1 g.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

550 ден 990 ден

Само 2 има на залиха!