Creatine Monohydrate, 500 g

MeF1rst Creatine Monohydrate 500 gr Unflavoured – Ми Фирст креатин монохидрат во пакување од 500 гр без вкус

2.100 ден

MeF1rst Creatine Monohydrate 500 gr Unflavoured – Ми Фирст креатин монохидрат во пакување од 500 гр без вкус

83 сервирања / Додаток во исхрана

Фирст стандард за квалитет / Пред | За време | После тренинг / 3 гр креатин монохидрат на сервирање / Микронизиран креатин монохидрат

Без бои, презервативи,засладувачи / Клинички тестиран / Произведено во ЕУ / Без Глутен / Без ГМО /  Креатин Монохидрат / Направен за подобри резултати / Без разлика на тоа каде ги поставувате вашите цели: во теретана, на лента, надворешна активност или активност на терен, за добар тренинг и активност  потребно ви е креатин монохидрат.  Креатинот монохират е дизајниран од страна на спортистите и одобрено од страна на нутриционистите  за подобрување на секој тренинг и активност. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при последователни рафали на краткортајна, интензивна вежба.  Бенефитот се појавува со користење на  3 гр дневно што е исто така и препорачаната дневна доза.

Квалитет на кој можете да се потпрете.

Креатин монохидрат во прав, додаток во исхрана.