CREATINE XS Ronnie Coleman

“MADE IN THE USA” – ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД

Чист микронизиран кретаин монохидрат во прав

– 120 дози

– Издржливост

– Сила

– Без вкус

Нето: 300 грама

Залиха:

Нема на залиха!

790 ден

Нема на залиха!