CREAZ 500g Powder – Body Attack

CREAZ од Body Attack обезбедува спортист со 100% чист креатин за интензивно тренирање на мускулите. Z во CREAZ е формула за “нула монохидрат” (безводен креатин).
CREAZ од Body Attack e безводен креатин.
Таа е дел од најновата креатинска форма, посилна од конвенционалните форми кои моментално се достапни на пазарот.
Ова е можно преку најсовремениот производствен процес.
Ова се случува со дисоцијација на молекулата на вода од креатин-монохидрат, така што креатинот може да се користи во слободна и високо концентрирана форма.
Залиха:

Нема на залиха!

1.090 ден

Нема на залиха!