-8%

CRITICAL MASS 6 kg – 100 дозерки – Applied Nutrition

Критикал Мас е просто кажано најдобриот и најодобрениот суплемент за зголемување на мускулната маса. Употребени се највисоките квалитетни сосотојки, кои се внимателно селектирани за својата можност да овозможат создавање на квалитетна ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА овозможувајќи Ви непрекинато справување со дневниот внес на калории.

Нашата нова формула со намален шеќер содржи 42 грама од двата, спор и брз искористлив протеин во една доза вклучувајќи ISO-XP 95% Веј Протеински Изолат.

Клучни придобивки

Нова форула со намалена количина на шеќер

-Додадени ХМБ, Глутамин, Леуцина & креатински матрикс

-Креатин: го зголемува физичкиот перформанс во последователни кратки, високо-интензивни вежби

-Додадени масти: ЦЛА & МЦТ прав

-Високо – калориски Протеински & Јагледно хидратен шејк

-Хром: допринесува за нормалниот марко-нутритивен метаболизам

-Препорачано да се користи заедно со “IDRIVE” инсулинскиот придвижувач

-ХАЛАЛ сертифициран производ

Во една доза од 150 гр.

  • 42  гр. Протеин
  • 75 гр. Јаглени хидрати
  • 566 калории
  • 5 гр. Креатин
  • 6 гр. Л Леуцин
  • 2 гр. ХМБ
  • 2.9 гр. шеќер !!!

Во едно пакување добивате  100 дозерки

Залиха:

Само 2 има на залиха!

3.690 ден 3.990 ден

Само 2 има на залиха!