Critical Organic Oats 3 kg. (50 дози) – Applied Nutrition

Започнете го денот CRITICAL ORGANIC OATS!

CRITICAL ORGANIC OATS е совршен појадок или ужина. Обезбедувајќи балансирана мешавина од 100% органски интегрални овес, високо ниво на протеини, вклучувајќи ISO-XP протеински изолат, а исто така има и MCT во прав (здрави масти) идеални за Вашиот динамичен и  активен животен стил.

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • 23 ГРАМА ПРОТЕИН (ИЗОЛАТ + WHEY)
  • 4.4 гр. БЦАА
  • 4.1 ГЛУТАМИН
  • ХАЛАЛ СЕРТИЦИФИРАН
  • ОРГАНСКИ ОВЕС
  • Идеален појадок
  • ИСО-XP протеински изолат
  • 3.0 гр. МЦТ во прав (здрави масти)
  • Ниска количина на  шеќер … Само 1.3 ГР.·

2.890 ден