Critical Whey 900 gr. – 30 дози – Applied Nutrition

Critical Whey 900 gr. – 30 дози – Applied Nutrition е направен користејки уникатна мешавина од Веј протеин концентрат, веј протеин изолат и хидролизиран веј протеин.
Веј протеин концентратот е произвед со технологија за ултра филтрирање и содржи високо ниво на протеин и БЦАА.
Веј протеин изолат е најдобриот квалитет од протеин и е произведен користејќи крос-проток-микро-филтрација
.
Хидролизираниот веј протеин е пред дигестиран протеин ензимично разложен на пептиди.
Овие високо биолошки вредности се лесно дигестивни протеини помагаат за раст и одржување на мускулна маса.

Во 30г  порција  

21 гр. протеин  

4.5г БЦАА 

3.7г Глутамин 

110кцал 

2,2г јаглехидрати

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.490 ден

Само 2 има на залиха!