,

Ergo Fit Eliptical Crosstrainer 1200

Елиптични орбитрек справи за професионална и домашна употреба од германскиот бренд ERGO FIT model 1200 cross

Единечна цена на еден орбитрек е 450 ЕУР доколку купувате повеќе парчиња одеднаш постои можност за пакет цени.

27.600 ден