-37%
,

ESSENTIAL AMINO ENERGY 270 gr – 30 servings

ЕДИНСТВЕНА КОМБИНАЦИЈА НА АМИНО КИСЕЛИНИ И КАФЕИН

Измешајте ESSENTIAL AMIN.O. ENERGY ™ со вкус на овошје пред физички тренинг за зголемување на енергијата и будноста.

ESSENTIAL AMIN.O. ENERGY ™ има 200 mg кофеин од зелено кафе и екстракти од зелен чај во една доза.

Есенцијална аминокиселина која служи за:
-Обнова на мускулите
-Енергија и фокус

Сервирања: 30

1.390 ден 2.190 ден