EXCLUSIVE PROTEIN BAR – AMIX ™

Amix™ Exclusive bar е протеински бар со минимум 25% протеин.

Ви ја представуваме апсолутната новост во полето на протеински барови EXCLUSIVE PROTEIN BAR, единствен на пазарот кој содржи високо квалитетен и патентиран извор на протеин MilkPro ® Protein Blend.

Како извор на протеин MilkPro ® Protein Blend, содржи само високо квалитетни сирови материјали од CFM® веј протеин изолат и концентрат, хидролизиран HydroVon® изолат, и исто така се додадени хидролизирани пептиди ( L-glutamine PepForm®, BCAA PepForm® ).

Придобивки:

● содржи висока количина од 24 гр најквалитетен извор на протеин

● содржи L-glutamine PepForm®, BCAA PepForm®

● протеинот придонесува за раст и одржување на мускулната маса

● глутаминот помага во побрз опоравок по тренинг

● BCAA го спречуваат катаболизмот.

Залиха:

Само 5 има на залиха!

130 ден

Само 5 има на залиха!